Monday, March 21, 2011

soft pashmina, shawl butterfly & syria set


hai lame mel x update kan...bz dgn projek lain...hihi..
item2 kat bawah ni dah dua kali mel restock sebenarye...tapi dijual secara offline... ^___^
stock sangat terhad ok....so siapa cepat dia dapat...
harga sangat murah...semua free postage..
T_____T




------------------------------------------------------------

pashmina ni sangat la best pakai...lembut, senang dibentuk & sangat cantik ok..
xrugi kalo nk beli untuk koleksi sendiri...

harga : RM15.00 (free postage)






------------------------------------------------------------------

Syria set ini sangat la menawan hati...
bila dh pakai terasa macam orang arab, walau idung mel xmancung..hihi
inner sudah dijahit layer & seperti pakai keronsang kat atas tu....

tip untuk pakai inner lycra dgn selesa : tetas sikit jahitan kat belakang mengikut kesesuaian muka sendiri...tapi dalam pic kt bawah ni mel xtetas...tapi inner mel sendiri, memang semua mel tetas jahitan...terasa sangat selesa... (*____*)

harga : RM20.00 (Free postage)








----------------------------------------------------------------

shawl butterfly
shawl ni sangat cantik...senang nk bentuk macam shawl cotton...

harga : RM15.00 (free postage)

* DALAM PIC NI WARNA PINK -AVAILABLE
*HIJAU LUMUT -SOLD OUT














No comments:

Post a Comment

♥ Order Form ♥

status
nama :
email address
Handphone No (very important yer):
Alamat Pos :
Cara Pos:
Kod Item :
Alternatif Kod :
Cara Bayaran :
Cara Bayaran :
Komen / cadangan utk Melhijab :)

Get your own free form like this one.

♥ Followers ♥

♥ Recent Visitors ♥